Felhasználási feltételek

A szállító az árut a vevőnek általában mindenegyes termékeket a megadott időben szállítja, ha a termékre nincs megadva idő, akkor általában 15 - 40 munkanap. Kivételes esetekben (pl. Koronavírus járvány, határ bezárása vagy a nemzetközi szállítási kapacitások szűk keresztmetszete) a szállítási határidő további 90 nappal meghosszabbítható.

 

 

 

Az online áruház általános üzleti feltételei
NIGHTDRESS.HU

 

 

1. Bevezető rendelkezések

1.1 A jelen Általános Szerződési Feltételek a vásárláskor a NIGHTDRESS.HU-n érvényesek. A szerződési feltételek tovább definiálják és meghatározzák az internetes üzlet üzemeltetőjének, az eladónak és a vevőnek (ügyfélnek) a jogait és kötelezettségeit.
1.2 Az e-bolt a www.nightdress.hu weboldalon működik.
1.3-shop üzemeltetője Argen Ltd., ID 043 47 030 regisztrált a cégbíróságon által fenntartott Megyei Bíróság Plzeň alatt fájlban. C 31549.
1.4 A NIGHTDRESS.HU internetes áruházon keresztül az árukat külföldi szervezetek értékesítik. Az eladók aktuális listája szerepel az Eladók listája mezőben. A lista a jelen Általános Szerződési Feltételek részét képezi.
1.5 Az üzemeltető egy online áruház értékesítési közvetíti megkötése értékesítési szerződést az ügyfelekkel, ami az eladó a záró és előírja az értékesítési bizonyos egyéb ügyek kapcsán a teljesítményüket.
1,6-shop üzemeltetője az egyes eladók kap annak kinyilvánítására, ezeket a feltételeket, hogy azok egy részét az adásvételi szerződések az interneten keresztül kötött üzleti NIGHTDRESS.HU.
1.7 Ezek az üzleti feltételek a fogyasztók vásárlására vonatkoznak.
1.8 Through termék katalógus található meg az interneten www.nightdress.hu lehetővé teszi a kezelő egy online áruház a vásárlók számára javaslatok (megbízásokat) a vásárlás ebből a termékből.
1.9 A kérdéseket, amelyekben fizet elfogadhatóságát választási törvény, a megkötött adásvételi szerződés egy online áruház NIGHTDRESS.HU irányadó cseh jogban.
1.10 A vevő és az eladó közötti kommunikáció az internetes áruház üzemeltetőjén keresztül történik. A kommunikáció előnyben részesített eszköze az elektronikus levél. Az üzemeltető elérhetősége: info@nightdress.hu.

 

A vásárlási szerződés megrendelése és megkötése

2.1 A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével az internetes áruház internetes felületéről az ügyfelek kötelezõvé teszik a kiválasztott árucikkek megrendelését. A megrendelés elküldésével a vevő megerősíti, hogy megismerkedett ezekkel a feltételekkel és egyetért velük. Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele az összes előírt adat és részlet betöltése. Az ügyfél köteles, mielőtt elküldi a megrendelőlapot, hogy ellenőrizze az összes adat, és megtöltötte a döntéseket lehetőség, ahol van egy változata változata vagy variáns viselkedését. A megrendelőlap elküldése után az ügyfél javíthatja a hibákat, és megváltoztathatja a megrendelést. A vevőnek tudnia kell, mielőtt elküldi a megrendelést az általános feltételekkel.


2.2 A Megrendelés a NIGHTDRESS.HU Internetes áruházon keresztül értékesítési egységeknek címzett Vásárlási Szerződés tervezetét tartalmazza.


2.3 Az internetes áruház üzemeltetője a megrendelést átadja a NIGHTDRESS.HU internetes áruházon keresztül értékesítő jogalanyoknak. Hogy a piaci szereplők, akik először bízza üzemeltetője elfogadását megrendelések, ami akkori üzlet üzemeltetője a vételi szerződést az ügyféllel, mint az eladó.


2.4-shop üzemeltetője haladéktalanul erősítse kézhezvételét a rendelést a vevő és az eladó nevében annak elfogadását, e-mail címre küldjék a sorrendben vevő.


2.5 A megbízás átvételét a megbízónak a megrendelés kézhezvételének igazolásával együtt el kell küldeni. A megrendelés átvételének megerősítése annak megerősítése, hogy az online áruház üzemeltetője további feldolgozást kapott.


2.6 Az ügyfél és az eladó közötti vásárlási megállapodás az ügyfél megrendelésének elfogadásával (elfogadásával) kötött.


2.7 A szerződés cseh nyelven készült.


2.8 A megállapodás magában foglalja a megrendelést, annak elfogadását, és részét képezi az általános feltételek. Szöveg mindenekelőtt a szerződés részét készül az ügyfél rendelkezésére álló úgy, hogy sem az ügyfélnek átadandó (lásd par. 2,4), vagy az ügyfél tölthet le vagy print (általános üzleti feltételek, az interneten elhelyezett at www.nightdress.hu).


2.9 A szerződést az online bolt üzemeltetője archiválja elektronikus formában, és harmadik fél számára nem hozzáférhető, az eladó kivételével.


2.10 Abban az esetben, hogy az üzemeltető egy online áruház kell tennie az elutasítás érdekében, és e-mail a vásárlónak azt a rendet, a rend megszűnt kötelező, de van egy adásvételi szerződést. Az online áruház üzemeltetője jogosult megtagadni a megrendelést, különösen a készlet kimerülésének és hosszú távú elérhetetlenségének következtében. Shop üzemeltető jogosult megtagadni megrendelést is köszönhető, hogy az ügyfél egy egyéves időszak közvetlenül megelőző sorrendben (azaz. Az idő a szolgáltatók) ismételten, azaz a. Legalább két esetben indokolatlanul vagy jogtalanul hajlandó áruszállítás megvásárolhatók az interneten keresztül üzlet NIGHTDRESS.HU.


2.11 Az ügyfél rendelhet árut annak érdekében, hogy lehetséges lesz. A regisztrált ügyfél. Regisztráció szabályzat pontosan meg vannak határozva az interneten www.nightdress.hu egy külön fejezetet. Ezek a szabályok egy részét ezeket a feltételeket.

Tartalom adásvételi szerződés

3.1 A téma a teljesítmény alapján az adásvételi szerződés a szállítás az áru meghatározott sorrendben, a vevő megkapta (elfogadva), az eladó révén az Internet üzleti, olyan mennyiségben és olyan áron, amely meghatározza az azonos módon.


3.2 A teljesítés helye a megadott címre a vevő által a megrendelőlapon. Áruk szállítását végzik csak helyeken található a Cseh Köztársaságban.


3.3 Az áru küldeni a teljesítés helye külföldön.


3.4 Az áruszállítás a vevő választja kitöltésével a megrendelőlapon.


3.5 Szállítási feltételek, adott esetben beleértve az adatok elszámolni szállítás (és a postaköltség), és beleértve a szabályokat megállapítani a hiba a szállítás egy szállítmány áruk pontosan meg vannak határozva az interneten www.nightdress.hu egy külön fejezetet. Ezek a szállítási feltételek részét képezik ezeket a feltételeket.

A vevőnek joga van a reklamáció esetáben visszakapni a pénzét 60 napon belűl.


3.6 A fizetés módja a vételár a vevő választja kitöltésekor a megrendelőlapot. Az ár fizetendő cseh korona.


3.7 Fizetési feltételek pontosan meg vannak határozva az interneten www.nightdress.hu egy külön fejezetet. Ezek a fizetési feltételek részét képezik ezeket a feltételeket.


3.8 Ha a vevő fizeti a vételárat az áru is hajózás (postaköltség), akkor fizetendő, amikor az összes kifizetést.


3.9 Ha az áruk értékesítése és adóköteles tevékenységek alá hozzáadottértékadó tartalmazza a vételárat az áru az adó összege.


3.10 Cím az árut átadja a vevőnek, akkor az esedékes vételár az ő hatalomátvételt.


3.11 A vevő köteles elfogadni a szállítást az áru szállítmány állapotának ellenőrzése. Amennyiben a szállítmányt leszállítják sérült, írja a vevő a szállító írásban.


3.12 szabályok a személyes adatok feldolgozása és szabályokat azok védelmére pontosan meg vannak határozva az interneten www.nightdress.hu című fejezetben Adatvédelmi. Ezek a szabályok egy részét ezeket a feltételeket.


3.13 A vevőnek joga van megvásárolni kötött szerződés keresztül online áruház NIGHTDRESS.HU lemondani. Részletek létrehozza a modell oktatás kifizetési lehetőséget talált az interneten www.nightdress.hu című fejezetben elállás. Ez a lecke része ezeket a feltételeket. Lessons szabályozza a feltételei, határideje és gyakorlására vonatkozó eljárások joga van elállni a szerződéstől, és tartalmaz egy űrlapot visszavonását.


3.14 A jogok az ügyfél hibás teljesítése és a végrehajtási szabályairól vannak az interneten www.nightdress.hu című fejezetben panasztételi eljárásról. Panaszeljárás része ezeket a feltételeket.


3.15 Az eladó kérdések értékesítése kapcsán számlát, a vevő kap legkésőbb a termék átvételét. Az áruk ára a dokumentumon lehet alakítani devizában (főleg USD).

 

4. Záró rendelkezések

4.1 Abban az esetben, hogy van az eladó, ha szükséges. üzemeltetője internetes üzleti és fogyasztói a megjelenése a fogyasztói jogviták adásvételi szerződés, amely nem oldja meg a kölcsönös megállapodás, a fogyasztó nyújthatják be a bírósági jogviták rendezésére kijelölt testület bíróság fogyasztói jogviták rendezésével, amely a Cseh Kereskedelmi Felügyelet Főfelügyelőség - Department of ADR, Štěpánská 15 120 00 Praha 2, E-mail: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. A fogyasztók is használja a platform az online vitarendezés amelynek székhelye az Európai Bizottság által a http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


4.2 Ezek a feltételek érvényesek napjától június 18, 2018


4.3-shop üzemeltetője jogosult ezeket a feltételeket egyoldalúan. Az új verzió az üzleti feltételek nem visszamenőleges hatályú.


4.4 Ezek a feltételek érvényesek azok törlését vagy amíg az üzleti feltételek hatályba lépése, amelynek helyébe.